Implementácia požiadaviek nadnárodnej úpravy auditu do slovenskej legislatívy - Krišková, Petra, 1981-
V nadväznosti na zmeny v legislatívnej úprave auditu v rámci Európskej únie sa aj v Slovenskej republike pripravuje nový zákon o audítoroch. Zmeny nastanú najmä v oblasti subjektov verejného záujmu, zvýšenia nezávislosti, zabezpečenia systému vnútornej kontroly kvality audítorov a audítorských spoločností, ale aj v rámci kompetencií výboru pre audit a právomoci Úradu pre dohľad nad výkonom auditu.