Improving Positions in Search Engines as the Centre of Consumer-oriented Marketing Campaings - Miklošík, Andrej
Alternatívne metódy získavania zákazníkov. Zmeny v spotrebiteľskom správaní. Webové prehliadače Google, Yahoo! a Microsoft Live Search. Scenáre možného SEM (search engine marketing).