Koncepcia Ministerstva financií Slovenskej republiky v oblasti boja proti daňovým podvodom - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Zavedenie bločkovej lotérie (podľa vzoru Taiwanu, Malty a Gruzínska) v r. 2014 v rámci opatrení proti daňovým podvodom. Priebeh bločkovej lotérie. Ďalšie opatrenia finančnej správy.