Vybrané aspekty zdaňovania bankového sektora - Kušnírová, Jana, 1977-
Problematika špecifických prvkov v oblasti zdanenia bánk ako v Slovenskej republike, tak aj v krajinách EÚ. Náčrt vybraných daňových a odvodových aspektov, ktoré sú aplikované výlučne na bankový sektor.