Aktuálne trendy v oblasti zdaňovania vo vybraných krajinách Európskej únie - Válek, Juraj, 1981-
Porovnanie vývoja zmien daňového systému vo vybraných krajinách Európskej únie v časovom horizonte 6 rokov.