Kvalita ako podnikateľský pilier úspešnosti podniku - Gubová, Klaudia, 1986-
Kvalita procesov vo výrobe a následná kvalita produktov je v súčasnosti veľmi dôležitým faktorom v podnikaní. Je nielen základom úspešnosti na trhu, ale aj dôležitým nositeľom celkovej podnikateľskej prosperity a konkurencieschopnosti. Príspevok hodnotí faktory vplývajúce na kvalitu výrobku analyzovaného podniku Mobis Slovakia pomocou kontrolných metód a následne navrhuje nápravné opatrenia, ktoré by mohli prispieť k zlepšeniu a zvýšeniu kvality výrobných procesov v danom podniku.