Investície do rozvoja ľudského kapitálu v kontexte ekonomického myslenia - Štefančiková, Anna
Podstata nákladov a výnosov investície do ľudského kapitálu. Spôsob porovnania výnosov a nákladov do tejto investície, vrátane motívov pre investovanie.