Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v podniku - Gubová, Klaudia, 1986-
Normy, ktoré sa uplatňujú na Slovensku z hľadiska bezpečnosti práce. Príspevok vyčísluje a hodnotí pravdepodobnosť vzniku pracovného úrazu v analyzovanom podniku, mapuje potenciálne riziká vzniku pracovného úrazu počas výkonu práce a následne navrhuje odporúčania pre elimináciu vzniknutých rizík pre analyzovaný podnik.