Interakcia štíhlej výroby a logistiky v rozvoji podniku - Kopták, Michal
Štíhly a inovatívny podnik. Manažment znalostí a rozvoj podnikovej kultúry. Štíhla výroba - pojem. Aplikácia štíhlej výroby v priemyselnej praxi. Mapa toku hodnôt – po aplikácií metód štíhlej výroby. Štíhla logistika ako logistická dimenzia štíhlej výroby. Aplikácia štíhlej logistiky v priemyselnej praxi. Interakcia štíhlej výroby a štíhlej logistiky.