Stručný výklad Grayových kritérií klasifikácie USVK - Surový, Vladimír
Štyri kritériá klasifikácie účtovných systémov podľa Graya. Profesionalizmus vs. regulácia zákonom. Uniformita vs. flexibilita. Konzervativizmus vs. optimizmus. Tajomstvo - netransparentnosť vs. transparentnosť.