Poznámky účtovnej závierky mikro, malej a veľkej účtovnej jednotky - Šlosárová, Anna
Všeobecné požiadavky na zostavenie poznámok účtovnej závierky podľa veľkostných skupín účtovných jednotiek. Obsahová náplň poznámok účtovnej závierky podľa veľkostných skupín účtovných jednotiek.