Automatizácia a robotizácia výrobného procesu - Lakomý, Erik
Obdobie hospodárskej krízy v posledných rokoch spomalilo rastúci trend automatizácie a robotizácie. Po oživení môžeme skonštatovať, že automatizácia a robotika je opäť na vzostupe, osobitne v odvetví automobilovej výroby a elektrotechnického priemyslu. Definovanie metodiky zavedenia automatizovaného pracoviska a vyhodnotenie investície pre výrobu monosúčiastky automobilov značky Audi Q7. Metodika zavedenia nového automatizovaného pracoviska. Fázy zavedenia robotizovaného pracoviska.