Konkurencieschopnosť dopravcov ZSSK a RegioJet na vybranej trase - Okuliar, Filip
Konkurencieschopnosť dopravcov ZSSK a RegioJet v osobnej doprave v SR. Porovnanie výsledkov hodnotenia konkurencieschopnosti RegioJet a ZSSK na vybranej trase Bratislava – Košice.