Qualifying Connections between Innovations and Existence of Gazelles in the Service Sector of the Slovak Republic - Kubičková, Viera, 1970-
Gazely - rýchlo rastúce podniky. Analýza inovačného potenciálu podnikov na Slovensku. SWOT analýza inovačných systémov v SR. Inovačná intenzita a produktivita práce v službách.