Ukrajinská slepá ulička - Škvrnda, František
Situácia na Ukrajine a doterajšie riešenie ukrajinskej krízy. Napätie pred voľbami a sociálno-ekonomické znaky upadajúceho štátu. Ekonomický výhľad a pomery na Ukrajine. Postoje medzinárodného spoločenstva.