Eurázijská integrácia: politické a ekonomické záujmy - Zubro, Tetyana, 1975-
Problematika formovania nového integračného zoskupenia, štruktúra nadnárodných orgánov a dôvody združenia krajín postsovietskeho priestoru, ako aj ich stanovisko voči Eurázijskej ekonomickej únii. Zložitosť integračného procesu a možnosti ďalšieho rozvoja tohto regionálneho zoskupenia.