Súčasné trendy v terciárnom vzdelávaní v cestovnom ruchu - Gúčik, Marián
Teoretické východiská skúmania súčasných trendov v terciárnom vzdelávaní v cestovnom ruchu. Medzinárodný kontext štúdia cestovného ruchu. Vyučovacie predmety a ich moduly. Internacionalizácia verzus lokalizácia vzdelávania. Výsledky vzdelávania a didaktika vyučovacích predmetov. Duálne vzdelávanie a uplatniteľnosť absolventov v praxi. Kvalita vzdelávania a úloha učiteľa - vedca.