Využívanie informačného systému v manažmente cieľového miesta cestovného ruchu - Gajdošík, Tomáš
Význam a funkcie informačného systému cieľového miesta. Kritériá hodnotenia internetových stránok cieľových miest. Využívanie informačného systému a elektronického marketingu v cieľových miestach na Slovensku. Využívanie informačného systému a elektronického marketingu v cieľových miestach v zahraničí.