Manažérstvo sťažností zákazníkov vybraných cestovných kancelárií na Slovensku - Pančíková, Kristína
Východiská uplatňovania manažérstva sťažností v cestovných kanceláriách. Analýza vplyvu zisťovania spokojnosti zákazníkov ako jednej z činností manažérstva sťažností na ziskovosť vybraných cestovných kancelárií v závislosti od ich veľkosti. Výsledky vybavovania sťažností vo vybraných cestovných kanceláriách po skončení zájazdov. Miera spokojnosti zákazníkov s poskytovanými službami vs. priemerný podiel reklamácií na počte zákazníkov.