Zisťovanie výšky disponibilných finančných prostriedkov v znaleckom dokazovaní - Luščíková, Darina
Posudzovanie platobnej schopnosti podniku a finančných prostriedkov podnikateľského subjektu. Východiská pri spracovaní znaleckých posudkov pre účely najmä trestného konania, v ktorých je nevyhnutné zaoberať sa zisťovaním výšky disponibilných finančných prostriedkov podniku.