Delimitácia nákupných zón vybraných nákupných centier v Bratislave - Bilková, Kristína
Zhodnotenie preferencií spotrebiteľov v zmysle spádovosti k vybranému nákupnému centru a na ich základe delimitácia spádových zón vybratých nákupných centier na území mesta Bratislava. Hodnotenými nákupnými centrami boli Aupark, Avion Shopping Park a Eurovea.