Trendy v rozvoji kultúrneho cestovného ruchu - Olejárová, Miriam
Dôležitá úloha pamätihodností v kultúrnom cestovnom ruchu. Miesta späté s históriou. Temný cestovný ruch. Tematické prehliadky hradov, zámkov a miest. Záhradný cestovný ruch. Potenciál sprístupňovania historických záhrad. Poznávanie seba samého a hľadanie zmyslu života - existenčný cestovný ruch.