Proces objektivizácie investičných nákladov v súvislosti s nedokončenými investíciami - Šajtlavová, Tatiana
Problematika objektivizácie investičných nákladov v súvislosti s nedokončenými investíciami. Poukazuje na nevyhnutnosť spolupráce znalcov z viacerých znaleckých odborov, ako aj na posúdenie tejto problematiky v širších súvislostiach.