Autorský zákon a hotelier Viete komu, koľko a za čo treba platiť? - Kramárová, Zlatica
Problematika platenia poplatkov za autorské práva. Dlhoročný boj prevádzkovateľov hotelov a penziónov s rozmnožujúcou sa množinou organizácií kolektívnej správy. Porovnanie výšky poplatkov organizáciám kolektívnej správy v 18 euróskych krajinách. Najvyššie poplatky v SR. Kolektívni správcovia autorských práv na Slovensku: SOZA, LITA, OZIS, SLOVGRAM. O autorskom zákone. Súčasný stav v uplatňovaní autorského zákona.