Hybridný model estimácie budúcich výnosov z trhovej realizácie produktových inovácií - Štetka, Peter, 1986-
Riešenie objektivizácie a estimácie budúcich výnosov z trhovej realizácie produktových inovácií, ako aktuálneho a veľmi problematického aspektu znaleckej praxe pri stanovení všeobecnej hodnoty produktovej inovácie výnosovou metódou.