Percepcia outletového centra vo Voderadoch jeho návštevníkmi - Civáň, Marek
Zhodnotenie vnímania outletového strediska vo Voderadoch jeho návštevníkmi prostredníctvom anketového šetrenia. Geografické dimenzie nákupného cestovného ruchu tohto centra.