Reštrukturalizácia podniku – očistec, alebo cesta do pekla? - Tichý, Štefan
Základné procesy ozdravenia podniku, ktorých cieľom je poukázať na príležitosti a hrozby veriteľov pri vymáhaní svojich pohľadávok. Navrhovanie riešení, aby sa zabránilo stratám počas reštrukturalizácie.