Profit maximization, social welfare and creating opportunities for corporate social responsibility in Slovakia - Valach, Matej
Filozofia s orientáciou na udržateľnosť hospodárskeho rastu si vyžaduje nové trendy v oblasti corporate governance. Zisk a identifikácia všetkých subjektov zapojených do tvorby hodnôt. Rozpor s myšlienkou sociálnej zodpovednosti spôsobí sociálno-ekonomické rozdiely v spoločnosti.