Exekučné konanie verzus zamestnanec Aké sú povinnosti zamestnávateľa? - Gejdošová, Slavomíra
Vykonanie exekúcie zrážkami zo mzdy zamestnanca v zmysle Exekučného poriadku a Občianskeho súdneho poriadku. Čo je v danom prípade nevyhnutné, aby zamestnávateľ nezanedbal a aké povinnosti mu vyplývajú z právnych predpisov. Príklady z praxe.