Hodnotový reťazec módneho dizajnu v Bratislavskom regióne - Pástor, Rudolf
Analýza hodnotového reťazca slovenských módnych dizajnérov v Bratislavskom regióne a identifikácia hlavných aktérov tohto hodnototvorného reťazca.