Forbes 20 - Porubský, Juraj
Rebríček najväčších firiem na Slovensku zostavený v spolupráci so spoločnosťou PwC. Hodnotenie firiem na základe veľkosti tržieb, majetku, zisku a podnikateľskej hodnoty. Na prvom mieste - Slovenské elektrárne, člen skupiny Enel. Na 20. mieste - Národná diaľničná spoločnosť.