Ratingové hodnotenie miery náhrady a rozsahu straty pri defaulte - Alexy, Martin, 1976-
Analýza rating náhrady a rating očakávanej straty, t.j. osobitných druhov ratingového hodnotenia, ktoré špecificky naznačujú mieru kreditného rizika.