Vývoj exportu a importu kreatívnych produktov v krajinách Európskej únie - Baculáková, Kristína, 1988-
Analýza exportov a importov kreatívnych produktov krajín EÚ a analýza vývoja indexu koncentrácie. Súvislosti medzi objemom exportov a importov kreatívnych statkov a medzi stavom rozvoja kreatívnych odvetví v jednotlivých krajinách.