Vplyv technológií na životné prostredie - Ondrovič, Adrián
Zhodnotenie vplyvu technológií na životné prostredie v kontexte spoločensko-ekonomického modelu súčasnej civilizácie vo väzbe na biologickú podstatu života na planéte.