Je platná legislatíva účtovníctva spoľahlivým garantom verného a pravdivého obrazu skutočnosti v účtovnej závierke? - Hunyady, Katarína
Novela zákona o účtovníctve č. 431/2002, platná od 1. januára 2015, ktorej cieľom bolo prebratie európskej legislatívy a precizovanie právnej úpravy účtovnej závierky a registra účtovných závierok.