Čo ak Briti vystúpia z únie - Lehuta, Michal
Kritický postoj britského premiéra D. Camerona k politike Európskej únie. Pripravované referendum o zotrvaní Veľkej Británie v EÚ. Čo hovoria štúdie o dôsledkoch odchodu Spojeného kráľovstva z EÚ.