Reflexia problematiky známkového práva v judikatúre súdneho dvora - Gubíniová, Katarína
Oblasti v rámci známkového práva, ktoré sú rozhodnutiami Európského súdneho dvora najviac ovplyvnené, a to nielen z hľadiska práva, ale aj z hľadiska marketingového riadenia. Ilustračné príklady.