Možnosti grafického znázornenia definície pomocou myšlienkovej a pojmovej mapy - Kucharová, Jana, 1981-
Práca s definíciami. Autorka chce naučiť študentov využívať pojmové a myšlienkové mapy pri efektívnej práci s odborným textom. Grafické znázornenie definície pomocou myšlienkových a pojmových máp.