Finančný prenájom "po novom" od 1.1.2015 - Mateášová, Martina, 1979-
Problematika finančného prenájmu upravená vo viacerých právnych predpisoch v Slovenskej republike. Novela zákona o dani z príjmov a niektoré zmeny dotýkajúce sa finančného prenájmu.