Scientific Papers of the University of Pardubice
Inovatívne výsledky teoretického, aplikovaného a empirického výskumu z oblasti ekonómie, podnikovej ekonomiky a manažmentu, finančníctva, sociálnych vied, práva, informatiky a systémového inžinierstva so zameraním na publikovanie výsledkov výskumu.