Jazyková kultúra na weblogoch - Stradiotová, Eva, 1963-
Príspevok najskôr vysvetľuje základnú podstatu fungovania weblogov a v druhej časti sa orientuje na charakteristiku jazyka, ktorý autori weblogov používajú.