Modelovanie procesov auditovania štandardizovaných podnikových manažérskych systémov - Majerník, Milan, 1952-
Implementácia a auditovanie štandardizovaných manažérskych systémov podľa ISO noriem. Výsledky výskumu zameraného na optimalizáciu procesov auditovania systémov pre oblasť kvality, environmentu a bezpečnosti podnikových manžérskych systémov.