Projekt "Každú sekundu jedna kvapka" - Stričík, Michal, 1969-
Projekt Základnej školy v Michalovciach, ktorého cieľom bolo poukázať na možnosti ekologickejšieho využívania vody v škole a navrhnúť nové opatrenia týkajúce sa úspory využívania pitnej vody.