Vývoj nakladania s komunálnym odpadom v meste Michalovce - Stričík, Michal, 1969-
Nakladanie s odpadom v meste Michalovce - štatistika (2005-2013). Vybrané ukazovatele nakladania s komunálnym odpadom v meste Michalovce. Porovnanie vývoja vyprodukovaného komunálneho odpadu a vyseparovaného odpadu.