Spokojenost zákazníka, kvalita produktu a výkonnost jako faktory konkurenceschopného podniku - Suchánek, Petr
Analýza vzájomných vzťahov kvality, spokojnosti zákazníka, výkonnosti a konkurencieschopnosti podniku.