Vliv institutu nepřímých nákladů v projektovém managementu regionálního rozvoje - Trojan, Jakub
Zmena prístupu k riadeniu ľudských zdrojov (štruktúr pozícií realizačného tímu) v projektoch zameraných na cestovný ruch a regionálný rozvoj všeobecne po zavedení inštitútu nepriamych nákladov.