Vplyv exogénnych a endogénnych faktorov na inovácie produktov cieľových miest cestovného ruchu - Makovník, Tomáš
Inovácie produktov cieľových miest cestovného ruchu. Vplyv exogénnych a endogénnych faktorov na inovácie produktov cieľových miest cestovného ruchu. Identifikácia exogénnych a endogénnych faktorov a analýza ich vplyvu na inovácie produktov cieľových miest cestovného ruchu. Vplyv týchto faktorov je ilustrovaný na výsledkoch primárneho prieskumu v horských strediskách cestovného ruchu vo Vysokých Tatrách – Starý Smokovec a Tatranská Lomnica, ktorý bol uskutočnený v roku 2011.