Income Convergence of the EU Regions: Spatial Econometric Approach - Chocholatá, Michaela, 1977-
Testovanie príjmovej konvergencie NUTS 2 regiónov EÚ počas obdobia 2000-2011 s využitím územného a priestorového prístupu. Odhad modelov priestorovej konvergencie príjmov a priestorová závislosť medzi regiónmi.