Keď sú bankári na nože - Kačalka, Ľuboslav
Dravé internetové banky narúšajú stereotypnú komunikáciu. Posmešná reklama. Zníženie dôvery v bankový sektor. Príklady marketingovej komunikácie slovenských a českých bánk.