Didaktika vysoké školy a teorie učitelského vzdělávání jako zdroj jejího rozvoje - Kasíková, Hana
Pohľad na vývoj a súčasnosť vysokoškolskej didaktiky. Teória, prax a podnety pre rozvoj pedagogiky a vysokoškolskej didaktiky v učiteľskom vzdelávaní. Zvyšovanie kvality vzdelávania na vysokých školách.